Teräspöydät ja suurtalouskalusteet

Ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä valmistetut suurtalouskalusteet ja RST-tiskipöydät muodostavat valtaosan tuotevalikoimastamme. Olemme valmistaneet kyseisiä tuotteita pitkään ja saaneet vuosien varrella teräksistä kokemusta laadukkaiden suurtalouskalusteiden sekä tiski- ja teräspöytien valmistuksesta.

Laadukkaat, kotimaista käsityötä olevat metallikalusteet ovat kestävä ja fiksu sijoitus jokaiseen ravintolaan ja suurtalouskeittiöön. Kun tilaat suurtalouskalusteet meiltä, tiedät saavasi rahoillesi selvää vastinetta. Vahvuutenamme on myös mittatilaustöiden ripeä toteutus - tarvittiinpa minkälaista ja -kokoista kalustetta tahansa, me valmistamme sen juuri asiakkaan toimittamien mittojen ja toiveiden mukaan.

Kun tarvitset laadukkaita, kotimaisia teräskalusteita tai haluat tiedustella lisää tuotteistamme, ota rohkeasti yhteyttä! Kannattaa myös tiedustella asennuspalvelun mahdollisuutta. Yhteystietosivuiltamme löydät myös lomakkeen, jonka avulla voit halutessasi lähettää yhteydenotto- tai tarjouspyynnön.